Cupcakes cu frisca si capsuni

de nadea68 in Prajituri, 6 Apr 2015 | 2699 vizualizari

 

Un desert rapid si de sezon...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 120 g unt
  • 120 g zahar
  • 120 g faina
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 7 g praf de copt
  • capsuni
  • frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu frisca si capsuni:

Untul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.

Batem bine untul cu zaharul. Adaugam ouale unul cate unul.

Faina o amestecam cu praful de copt si cacao.

Adaugam la crema de unt. Amestecam pana se incorporeaza totul. Adaugam esenta.

Daca vi se pare prea ,,gros'' aluatul adaugam putin lapte.

Luam forme pentru cupcake si le umplem 3/4.

Bagam la cuptor incins la 180° cam 20 minute.Se face proba scobitorii.

Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit si se orneaza dupa placere.

Eu am folosit frisca si capsuni. :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cremoase